HIDEG FÜSTÖLÉS?! MEGOLDÁS, FÜST KOSÁR!
Czapár kemence termékeihez tartozik a FÜST KOSÁR!
Hideg füstöléshez 5-25C közötti hőmérséklet kell!
FŰRÉSZPOR TARTÓ LABIRINTUST, HIDEG FÜST KOSARAT!
Termékünk állttal biztosított a hideg füstölés!
Teljes füstölési ideje 10 órától akár 30 óra is lehet (fűrészpor nedvességétől függően) .
Hőmérséklet nem emelkedhet 25C-nál feljebb (külső hőmérséklettől függően).
Ennél a hőmérsékletnél nyers marad az étel, így tatosítjuk, ízesítjük az ételeket.
Így készülnek, szalámik, sajtok, szárazkolbászok, egyes nyers húsok, sonkafélék, halak, szalonnák. Sajtok is, stb.
Termékünk megrendelhető utánvétellel, itt:
http://kertikemenceepites.hu/kerti-fustolo-epites/fureszpor-tarto-fustoleshez
http://kertikemenceepites.hu/kerti-fustolo-epites/fureszpor-tarto-fustoleshez
25 000.FT
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése